輕鬆小品,EVE

其實都整左兩三個禮拜,今日買到marker畫眼所以先咁遲post上來(某程度上仲因為有人post了 Wall-E......)

P.S. 如果大家在步驚雲那裡見過,其實,那台也是我做的,不是抄襲啊……

評論(14)

HAZEL 該用戶已被刪除

Wall E 我已經睇咗,我喜歡EVE多過wall e.
sorry la.呢隻mini我一定要抄,冇辦法用其他方法攪.呢隻一定是最細

我仲整左wall e
好世

起個背景黑色的襯托下,隻白色野好似鬼…

好似~~~~喎

幾好,不過佢隻眼好似大D....

very cool

I also want to make it but I don t know how to make the hand

勁似的伊芙ar~~~~

真係好似=3=
但係隻手會唔會好易甩?>"<

引用:
原帖由 HAZEL 於 2008-7-28 03:08 發表
我味睇過lor ~~ 哈哈~好野 very nice~!!
Thx~
引用:
原帖由 步驚雲 於 2008-7-28 03:20 發表
Wall E 我已經睇咗,我喜歡EVE多過wall e.
sorry la.呢隻mini我一定要抄,冇辦法用其他方法攪.呢隻一定是最細
haha~我無所謂,你唔好拎去賣就得
引用:
原帖由 a02091122 於 2008-7-28 09:28 發表
我仲整左wall e
好世
我都想整埋,但無黃件.....
引用:
原帖由 kin2006026 於 2008-7-28 10:13 發表
起個背景黑色的襯托下,隻白色野好似鬼…
仲要部相機矇矇地......
引用:
原帖由 hopeso009 於 2008-7-28 10:20 發表
好似~~~~喎
thx~
引用:
原帖由 tomchan333 於 2008-7-28 11:04 發表
幾好,不過佢隻眼好似大D....
手畫比較難控製,下次會試下用貼紙
引用:
原帖由 himlego 於 2008-7-28 11:55 發表
very cool

I also want to make it but I don t know how to make the hand
對手就咁砌上去架咋,不過唔砌實,斜起一邊就得
引用:
原帖由 tp001a16 於 2008-7-28 12:57 發表
勁似的伊芙ar~~~~
thx~
引用:
原帖由 克萊斯 於 2008-7-28 15:44 發表
真係好似=3=
但係隻手會唔會好易甩?>"
又唔會wor,平時都ok,跌落地就唔敢包......

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。