樂高分類抽櫃

積少成多,聚沙成塔,近年來隨我越買越多樂高,令件數有增無減,以前o既三層樂高抽櫃亦
開始漸漸放唔哂,直到最近,終於換左個六格分類抽櫃,分別藍、黑、白、紅、綠、黃、橙、啡、灰
及其他散件,令日後取件更方便。價錢方面,又冇左$96啦~

附件

就係呢兩個~

代替呢個.....

加個名牌先~

第一格:藍色

第二格:黑/白

第三格:紅

第四格:綠/青綠

第五格:黃/橙

第六格:啡/灰/銀及其他散件

評論(11)

So good!

呢隻我都有一個

引用:
原帖由 軒少 於 2008-12-28 22:05 發表
呢隻我都有一個
我都有
仲有四個大

引用:
原帖由 米粉 於 2008-12-28 22:08 發表

我都有
仲有四個大
我d箱多到擺唔曬

I want to buy one also but It is too dear

咁样分? 奌解唔係分 件型?

我以前用月餅:funk: 咋喎

我也有兩個這款4層5格(有一層分左右格)的Lego分件櫃,分色和分件實在很方便! 但去年在"實X"媽媽買時共約$500元....蠻貴!:funk:

咦!幾好喎 ,係邊到買架~

00風之子00字,

How much is it and where can I buy?

發表評論
本文章已關閉或您沒有權限發表評論。