發新話題

lego報告:星戰7877Naboo star fighter

lego報告:星戰7877Naboo star fighter

1. LEGO編號:7877~2. 購買日期及地點:12年12月 In's point~3. 價錢:400~4. 人仔數目:5(naboo機師,R2D2,細個既anakin skywalker,兩隻security driods )~5. 物品介紹:件數318,款ge係EP1,尼..lego 7877有5仔,1 1 naboo star fighter依款賣得冷清清因價錢太貴同埋係第3板=,= 我好似係第1個報告,..6. 評分(5分為滿分)好玩指數: ()抵玩指數: (過2版;[)靚件指數: 抱歉,我吾懂分罕有指數: (有,$合5水)7. 撰文者:8 相片:封面內容丙2大2小1貼紙1說明書(零件包鬆鬆的)人仔1.Anakin Skywalker2.Naboo Pilot3.security droid4.R2D2我幾鐘意依隻,比2013 sw75000好多小場景:droids:別逃!naboo pilot:預言之子快開fighter走!Anakan:好Q.q..驚arR2D2:beebeebeewuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.家船係邊??......5理la繼續..naboo star fighter 順帶一提,anakin隻短腳坐5到,放入fighter入面又玩ge時侯會浪下浪下..還有7877ge fighter固定器很讚XD回上故事(排位5同佐-=-)Anakin:R2D2 準備行laR2D2:beebeewiwi由於嗰日買完去佐踢波,太累,沒拍組裝照...後悔.......希望大家睇得開心(有錯漏可回覆or pm我,thx)也祝大家2013首賣日取得心頭好!! 各位大大可以給我一兩分嗎?我想儲四百磚做VIP牙!完~~~

本帖最近評分記錄
  • ALien_1020 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2013-1-10 13:46
  • what 人仔倉資產 +2 謝謝你的分享 2013-1-7 09:21
  • dennisdom 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2013-1-6 10:45
  • mythbot 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2013-1-6 10:07

LEGO編號 not 78772, is 7877

回復 2# 的帖子

謝謝提醒~已作出修改

正,啱啱先睇番第一集SW回味下!

發新話題