20 12
發新話題

LEGO短篇故事比賽 結果公佈

恭喜各位得獎者!
Nikon D800E | Nikon D300S | Canon EOS M | Fujica_AZ-1 | SB910 | SB800 | SB25 | SPEEDLITE YN460 | Induro AKB1 Adventure Series Tripod Kit
Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-135mm f/3.5-5.6G IF-ED | Nikon AF-S VR Zoom-Nikkor 70-200mm f/2.8G IF-ED (小灰) | Nikon AF Nikkor 85mm f/1.4D IF | Nikon AF Zoom-Nikkor 24-85mm f/2.8-4D IF  | Nikon AF-S Micro NIKKOR 60mm f/2.8G ED |Tamron SP 17-50mm F/2.8 XR Di II VC

引用:
原帖由 米粉 於 2007-8-22 00:09 發表
恭喜leo大拎冠軍
多謝投我一票o既會員
估唔到小弟個特別新聞報道都有亞軍
我本來諗住我得殿軍...
-------------------
小弟一開始諗住係搞笑o既故事
好似家事新聞報導o甘
但諗諗下我又好耐未做 ...
你做家事新聞報導有第一拿~

引用:
原帖由 米粉 於 2007-8-22 00:09 發表
恭喜leo大拎冠軍
多謝投我一票o既會員
估唔到小弟個特別新聞報道都有亞軍
我本來諗住我得殿軍...
-------------------
小弟一開始諗住係搞笑o既故事
好似家事新聞報導o甘
但諗諗下我又好耐未做 ...
你做家事新聞報導有第一拿~

恭喜!恭喜!
i hope 各位得獎者 will make good 故事 to share

作死.. 好似好辛苦你咁啵..leo... 哈哈哈哈...

引用:
原帖由 Excalibur 於 2007/10/5 05:38 PM 發表
加咗磚咁又點? 磚有乜用?
其實磚有用架,列如你做錯事,就會扣磚,當你扣到0,就禁止發言(維持兩星期),所以加磚係防止你禁止發言&如果你的磚超過某數量的話,可免費獲取一些人仔倉精品、或限量LEGO禮物等。

引用:
原帖由 wmh5196 於 2007-10-13 08:50 發表

其實磚有用架,列如你做錯事,就會扣磚,當你扣到0,就禁止發言,所以加磚係防止你禁止發言
^__^" 咁為左藝術原由, 我d作品應該再大膽d了, 為大家而扣晒d磚佢為止~

無聊睇睇,原來D link死左~

20 12
發新話題