27 123
發新話題

[任務ss013] - < 5R > 探險, 鬼魅山谷!

相當好, 水準一如既住

故事就吾講啦, 最欣賞個.... 背景.....勁!
我的作品,收隻及樂高故事:  (update: 2010-07) http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=357

制作一流~~~

非常喜歡個背景, 非常強勁~~~
砌膠正解:「Rule no.1, there is no rule; rule no.2, follow rule no.1.」

引用:
原帖由 Game 於 2008-11-11 11:00 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=311696&ptid=23896][/url]
相當好, 水準一如既住
故事就吾講啦, 最欣賞個.... 背景.....勁!
引用:
原帖由 維記 於 2008-11-11 11:20 發表
制作一流~~~
非常喜歡個背景, 非常強勁~~~
多謝兩位的支持!

迷之聲: 5r今次可能錯過了樣好東西了... 掉左一旁的金刀好像是傳說中的寶刀呀........哈哈哈哈..

不得了! 估唔到死亡國度都有黑社會爭話事人...

不過!!!!!! 點解個任務會變左Lss架.. 明明係ss任務黎架啵.. 偷雞扮升級任務.. ?

引用:
原帖由 雲遜 於 2009-5-24 11:34 發表
迷之聲: 5r今次可能錯過了樣好東西了... 掉左一旁的金刀好像是傳說中的寶刀呀........哈哈哈哈..
Raheem:呵、、、呵、、真估不到!竟然是、、、真失策!
引用:
原帖由 雲遜 於 2009-5-24 11:35 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=340746&ptid=23896][/url]
不得了! 估唔到死亡國度都有黑社會爭話事人...
不過!!!!!! 點解個任務會變左Lss架.. 明明係ss任務黎架啵.. 偷雞扮升級任務.. ?
與這個:
[任務ss013] - < 5R > 大旺、你在那!?

編號一樣,所以、、、、、偷一偷雞,咦、、、嘩、、愈來愈大霧!

e.. 係咩? 編號一樣... ?

人黎.. 拖范娃出去打三十大板...

27 123
發新話題