發新話題

LEGO報告: 10188 Death Star(閱)

有時真係唔明, 有啲LEGO大SET升價升得咁快, 有啲就點都唔升, 反而跌!
好似呢副咁, 其實個設計都不錯, 都出咗成五年! 一個仙都唔升.

回復 61# 的帖子

因為出左5年都未斷市, 斷市後就會升好快. 你看看10212就知, 就快斷市, 現在已經升了不少.

剛睇過LEGO.COM, 原來仲有得賣架!!
想問其實佢地係賣唔晒, 還是仲未停產呢?

睇落去10188真係幾抵, 人仔都有24個!
如果我屋企有地方都會買來威吓!

引用:
原帖由 shichun17 於 2012-12-12 10:22 發表
睇落去10188真係幾抵, 人仔都有24個!
如果我屋企有地方都會買來威吓!
如果要散買人仔, 以100元一個人仔計, 單買人仔都2400, 現在成套買先係3300, d件都係900元, 你話抵唔抵.

引用:
原帖由 shichun17 於 2012-12-12 10:14 發表
剛睇過LEGO.COM, 原來仲有得賣架!!
想問其實佢地係賣唔晒, 還是仲未停產呢?
不知道, 但要sold out都可以好快. 應該會像10212那樣, 先從Star Wars Products消失, 只在search有10212, 有"retiring soon"提示, 然後就sold out, 從此消失於Lego.com中.

搵到大屋搬就會買!

家中有空位的話都會入手

好正呀,好多野玩呀,好想買ㄧ副呀,不過冇錢冇地方!

發新話題