發新話題

Complain

Complain

............................

引用:
原帖由 HOSIKYEUNG 於 2013-7-31 21:46 發表
買賣評語 :被評分的會員名稱:otiga1(劣)被評分的會員名稱: (不滿意)
與交易會員名稱: gn9007807
交易項目:購買散件
評分:劣買賣連結:
請問如果交易會員名稱係gn9007807咁關你咩事? 如果我係(劣)你呢D PM MESSAGE係人渣?定係垃圾?
你留左貨阿支阿左唔交收,我係我個買賣POST BAD LIST你,我又冇同你正式交收你又可以不滿意什麼呢?
講句SORRY就可以冇問題? 咁下次你出去打劫殺完人講句SORRY呀!

引用:
原帖由 HOSIKYEUNG 於 2013-8-1 00:05 發表
已更改 ....但係我又5係金嚴重
唔嚴重?你依家PM 手殘鬧我WO,我覺得比人恐嚇囉!
再者你當日HOLD我貨令我賣唔到比其他人,損先左錢WO!
我又要執出來PACK,又要拆返PACKING,浪費左我時間WO!

引用:
原帖由 HOSIKYEUNG 於 2013-8-1 00:30 發表
[呢D小朋友,一句SORRY大晒,我BADLIST你大名都係題我自己唔好同你呢D不負責任小朋友交收!]
今我當時5得,講左sorry la,況且當時我pm完你,
你先發出買賣聲明炸wo,如果你一早整個買賣聲明,
我就睇完先再好5好pm你la ...
買賣聲明,由一開始有呢個POST已經存在到現在,滿次都有,大把人可以做証! 唔係你大名樓上唔會有其他人!

另板規[使用買賣區進行買賣後歡迎你對這次交易給予評語], 你現在POST出來証明你間接承認了上次HOLD貨沒付錢! 如果唔係你係到出什麼回覆?(發脾氣?)

另外,你用PM問侯我,又出POST,你係想同全世界講你係一個冇品德的小朋友?

如果你覺得我買賣POST BAD LIST你不實你可以同管理員投訴,但現在你覆水難收了!

不如你解釋下你PM句野點解啦!

引用:
原帖由 HOSIKYEUNG 於 2013-7-31 21:46 發表 買賣評語 :被評分的會員名稱:otiga1(劣)被評分的會員名稱: (不滿意)與交易會員名稱: otiga1交易項目:購買散件評分:劣買賣連結:http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=29288&;extra=page%3D2附加資 ...
本身都未交易,何來劣評?
不過樓主你走單,係事實,
比人鞭屍示眾都係無須懷疑

引用:
原帖由 豬古力 於 2013-8-1 00:52 發表
本身都未交易,何來劣評?
不過樓主你走單,係事實,
比人鞭屍示眾都係無須懷疑
我其實唔係想鞭佢屍,我只係係自己個POST留個RECORD提醒自己唔會再同佢交易,係佢執迷不悟仲要鬧人!
你要開POST就唔好PM我爆句咁GE野啦,聰明D好唔好!

引用:
原帖由 HOSIKYEUNG 於 2013-8-1 00:57 發表
我係走單,我認
但你而家偏幫佢金話囉
你係走單,你認,咁你出POST,PM話我.... 又為咩?

我都話如果我BAD LIST你有失實你大可以投訴我....但你現在認晒...你又想點呀?

難度你想下次係PM打埋唔見左隻字? 到時我會成全你正式投訴你, 可能D磚數唔見晒wo

引用:
原帖由 HOSIKYEUNG 於 2013-8-1 00:57 發表 我係走單,我認但你而家偏幫佢金話囉
你都認衰,何來偏幫?
個個學你咁買賣區天下大亂

本來留個大名係我個買賣post只係一個小錯無傷大雅,對於睇到呢個post的賣家亦會明白樓主覺得放飛機是理所當然,一句sorry就可以係度無理取鬧!
如果唔認同你仲會係pm送上小左一個字的粗口

日後小弟對樓主的所有交流也會保持封閉式, 祝你有個愉快的晚上!

發新話題