發新話題

◆海港同盟區◆

唔洗~

一場盟友冇計既~

你地覺得OK就好了~

o岩o岩整埋支旗~

各位你地係咪都會搭雲佬叫小白印旗及袍?

係就大家group埋一次過落order丫~

一起同支持不如人仔倉砌城砌城堡
                   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

幾時一人一支呀
大量徵日本士兵
95%~100%new
淺灰帽
pm me

嘩嘩,唔錯woo...

sorry呀各位兄弟,之前真係好鬼忙...

得呢幾日先好番d,有d時間上來..

大家近來都好嗎?

to chris

sorry呀,因為近來都忙,介意我用少少舊圖來出post嗎??
哈哈~不好意思..係呀,...講真,下次可以係陸地上演習嗎?
因為我冇咩船...thx

to: joe

我的騎兵會先組建一半,會有20人,目標40-50人
係咪奇怪我話"騎兵"?而唔係"騎士"??哈哈
未來兵力目標:  ( )內為現有數
黑鷹兵加到60人(40人),scalemail兵到60人(50人),弓箭手到50人(30人);
其他兵種會賣掉來取得一致時;

我估下星期其他訂該會番到來,  希望為了未來已準備一下

p.s.  個面flag真唔錯
加埋個底色仲好

講真....如果我唔響海上的話我真的好渣

再有下次演習就起陸地啦~

引用:
原帖由 安東尼.安 於 2006-5-6 19:41 發表
to: joe

我的騎兵會先組建一半,會有20人,目標40-50人
係咪奇怪我話"騎兵"?而唔係"騎士"??哈哈
未來兵力目標:  ( )內為現有數
黑鷹兵加到60人(40人),scalemail兵到60人(50人),弓箭手到50人(30人);
其他兵種會賣掉來取得一致時;

我估下星期其他訂該會番到來,  希望為了未來已準備一下...
放兵嗎??盟友有冇優惠先...

引用:
原帖由 mjg126 於 2006-5-6 20:04 發表

放兵嗎??盟友有冇優惠先...
盟友有冇優惠

引用:
原帖由 lawrence 於 2006-5-6 20:46 發表

盟友有冇優惠
有無日本兵
大量徵日本士兵
95%~100%new
淺灰帽
pm me

今日
反斗城買左架7236
48.9
大量徵日本士兵
95%~100%new
淺灰帽