發新話題

聖馬靈同盟區

師兄LUNCH都上黎喎~~~好呀KAKA~~

我仲煩緊張大頭相用咩好~~~
CASS 個張好得意喎
♂♀I LOVE LEGO∮∩

搵到張靚大頭相啦
上YAHOO 搵圖打 "飛馬" 出埋D 飛影同妖孤藏馬既相=.="
要打"pegasus" 先搵到d 飛馬靚相~~~

引用:
原帖由 skyfung 於 2006-4-25 12:41 發表
搵到張靚大頭相啦
上YAHOO 搵圖打 "飛馬" 出埋D 飛影同妖孤藏馬既相=.="
要打"pegasus" 先搵到d 飛馬靚相~~~
呵呵...大頭相我都煩左一掛,
因為新討論區我唔想用舊相呢~
原來你中意飛馬ga?
我之前都諗過用黎做軍旗tim,
咁睇黎我要再諗下其他la

引用:
原帖由 Cass 於 2006-4-25 12:54 發表

呵呵...大頭相我都煩左一掛,
因為新討論區我唔想用舊相呢~
原來你中意飛馬ga?
我之前都諗過用黎做軍旗tim,
咁睇黎我要再諗下其他la
HAHA~~你都可以用飛馬做軍旗架~~
我地係盟友黎架麻~~有咩所謂喎~~

引用:
原帖由 skyfung 於 2006-4-25 12:21 發表
師兄LUNCH都上黎喎~~~好呀KAKA~~

我仲煩緊張大頭相用咩好~~~
CASS 個張好得意喎
上黎輕鬆下嘛~~

引用:
原帖由 skyfung 於 2006-4-25 13:01 發表

哈哈..
咁睇黎你地要鬥快了..
因為以我所知..
已經有大大係度搵緊飛馬圖做軍旗...

睇怕呢次都要先post飛馬圖軍旗出黎先得飛馬喇...
哈哈哈哈...

HAHAHAA
(雲佬是明白我笑咩的)

引用:
原帖由 skyfung 於 2006-4-25 13:01 發表

即係咁..
唔同樣既飛馬都好多......大家可以用唔同樣既飛馬..

引用:
原帖由 雲遜 於 2006-4-25 16:07 發表

即係咁..
唔同樣既飛馬都好多......大家可以用唔同樣既飛馬..
咁多人鐘意飛馬@o@
haha 響戰場度飛馬軍打敵方既飛馬軍
有趣:hug:

引用:
原帖由 Gary-san 於 2006-4-25 15:57 發表
HAHAHAA
(雲佬是明白我笑咩的)
hahaha...雲遜大大講o個位唔係gary大大你呀ma...?

發新話題