發新話題

聖馬靈同盟區

是獅步兵嗎?
引用:
原帖由 ki 於 2006-4-25 22:56 發表
象兵...
(我有一隻,用黎做display放係一面算)
的確係型...
但實在需要太多空間放置佢
而且價錢都唔平
如果要買一隻象,寧願買多一個馬甲(仲型)
(戠...

many 馬甲 wow ~~ 其實是甲還是袍呢?
引用:
原帖由 ki 於 2006-4-25 22:56 發表
象兵...
(我有一隻,用黎做display放係一面算)
的確係型...
但實在需要太多空間放置佢
而且價錢都唔平
如果要買一隻象,寧願買多一個馬甲(仲型)
(戠...

遲d post相話你地知  lol
我相機"差"緊電丫
引用:
多d上黎吹水啊~~~

你咩兵種最多呀?

oh 當然是馬袍
sorry for misunderstanding
引用:
原帖由 marcolee 於 2006-4-25 23:04 發表
many 馬甲 wow ~~ 其實是甲還是袍呢?

一個字------------------貴
引用:
原帖由 ki 於 2006-4-25 23:07 發表
oh 當然是馬袍
sorry for misunderstanding

ki兄都係住屯門?

係...係兆康(如果你住屯門應該會知掛)
平時係銅鑼灣返學
(由於返學關係...成日好多porject要做,冇乜時間吹水or整下d lego....d排成日放假...so有時間整下d lego)
同埋我每星期唔多唔少都入d lego lol  唔覺唔覺都好多喇 而家
個城堡仲未有時間砌...
首先要執好晒d 散件
又要清潔返d件(因為而家封晒塵)
又要分類....
又要諗點砌...
仲重要係要搵三四日放假時"得閒"做 lol

分類?:o我初初也有 ,但砌砌下漸全也亂了
引用:
原帖由 ki 於 2006-4-25 23:21 發表
平時係銅鑼灣返學
(由於返學關係...成日好多porject要做,冇乜時間吹水or整下d lego....d排成日放假...so有時間整丠...

引用:
原帖由 ki 於 2006-4-25 11:21 PM 發表
咦~我都係喎~~以前
  obi.com

引用:
原帖由 ki 於 2006-4-25 23:21 發表
平時係銅鑼灣返學
(由於返學關係...成日好多porject要做,冇乜時間吹水or整下d lego....d排成日放假...so有時間整丠...
我都係住屯門~~~

發新話題