發新話題

聖馬靈同盟區

咁鐘意分享??有冇唸過派兵加入大戰呀??:o
引用:
原帖由 skyfung 於 2006-4-24 11:48 發表
咁懶就冇咁好玩架啦~~~我都覺得成日影相upload 之類好煩~~~
但砌左城既話拎出黎同人分享丫麻~~~
d 士兵仔上鏡佢地會開心架
士兵都要上網結交多d ...

引用:
原帖由 macchow 於 2006-4-24 20:45 發表
大家黎緊有乜增兵大計??
最近財政嚴重緊拙呢~~~~
大家有冇d 平靚正貨益下我呀
♂♀I LOVE LEGO∮∩

你有好多兵啦~~~出去打過啦~`~

引用:
原帖由 marcolee 於 2006-4-24 21:05 發表
你有好多兵啦~~~出去打過啦~`~
我得少少兵ja =.= 出去比人秒殺啦
E個時候我地不停咁休養生息再休養生息
直到d 士兵老死都未上過戰場

引用:
原帖由 skyfung 於 2006-4-24 21:20 發表

我得少少兵ja =.= 出去比人秒殺啦
E個時候我地不停咁休養生息再休養生息
直到d 士兵老死都未上過戰場
黎..唔怕..
有我地... 幫我地... 咪唔怕lor...

引用:
原帖由 雲遜 於 2006-4-24 21:23 發表

黎..唔怕..
有我地... 幫我地... 咪唔怕lor...
我驚路過戰場附近 D 兵仔亂過馬路比同志會既騎兵大軍車死晒我D 兵仔
不過我可以派戰地記者到戰場採訪, 為大家講緊戰場實況~~~~

引用:
原帖由 skyfung 於 2006-4-24 21:28 發表

我驚路過戰場附近 D 兵仔亂過馬路比同志會既騎兵大軍車死晒我D 兵仔
不過我可以派戰地記者到戰場採訪, 為大家講緊戰場實況~~~~
有我地d車頂住麻..
車你唔死架..

引用:
原帖由 雲遜 於 2006-4-24 21:34 發表

有我地d車頂住麻..
車你唔死架..
我又加入咪變成大混戰A_A
如果MARTIN返左黎我地就可以做3 國誌啦~~~(打無規的話)

盟友, 今晚得閒影左2張 黑鷹兵 同 十字軍 的相片~~~
多謝觀賞~~

失策啦........D 相太細TIM.............唯有再影過..............

發新話題