發新話題

{惡獅教育} L1 - 初階漫畫製作

多謝大大,做這個範例
好有用 等我遲d整下先
thank
中了城堡毒 努力增兵中

非常感谢~!很好的教程!谢谢分享!

小弟一向支持 Free Software ~
("free" as in "free speech")
所以整 PDF 除咗話用 OpenOffice.org 之外 ..
一向都有用開 PDFcreator ~

提提大家 ..
我幾個月之前裝 PDFCreator 落 Windows Vista ..
當時唔係幾 work ..
不過而家我就唔清楚佢地搵到解決辦法未 ..

try here also http://www.pdfmachine.com/genp/download.shtm
這個可以在 Vista 裏用。

五體投地
成也窩輪,敗也窩輪!!

引用:
原帖由 Doraemon 於 2007-11-13 18:39 發表
Thanks. 很好的參考資料
唔洗客氣~~  :

引用:
原帖由 gato06052004 於 2007-11-13 18:56 發表
多謝大大,做這個範例
好有用 等我遲d整下先
thank
整左要貼出來分享哦~

引用:
原帖由 lego_yifan 於 2007-11-20 18:01 發表
非常感谢~!很好的教程!谢谢分享!
唔洗客氣~~  :

引用:
原帖由 MichaelFong 於 2007-11-20 20:48 發表
小弟一向支持 Free Software ~
("free" as in "free speech")
所以整 PDF 除咗話用 OpenOffice.org 之外 ..
一向都有用開 PDFcreator ~

提提大家 ..
我幾個月之前裝 PDFCreator 落 Windows Vista ..
當時唔係 ...
咁就真係要找部vista試試了~
因為我已經捨棄了windows而用mac,
呢個教學都係用公司部window2000 蛇王時整的~

引用:
原帖由 alexandertam 於 2007-11-20 23:48 發表
try here also http://www.pdfmachine.com/genp/download.shtm
這個可以在 Vista 裏用。
佢除左PDF仲可以出其他檔案格式嗎?
因為用PDFCreator的原因是想在Word輸出如BMP, JPG, PNG 之類的圖檔

發新話題