發新話題

[任務ss011]-鐵衛兵團-想學魔法啊 ~ 聘請老師!!

引用:
原帖由 DC5_RC1000 於 2008-3-27 18:54 發表
里奧: 十幾堂就可以教識佢魔法,史奇畢先生真係好利害!可以話係魔法界嘅補習天王!

羅列卡:老頭子~十幾堂先教得兩招~我都識啦~

Really Funny.

A long Story ! GOOD WORK

引用:
原帖由 chris 於 2008-3-27 18:56 發表

羅列卡:老頭子~十幾堂先教得兩招~我都識啦~
雲加: 鐵衛兵團果然有好多魔法奇才,遲d揾你教我魔法。

【死亡皇后‧黑紗】司馬添這小子哀家看了也覺心煩...更不要說教他魔法..
                                                         算吧...5顆磚.....給你..替哀家殺了 ....那個司馬添....

【死亡皇后團】黑紗公主敗亡篇(一)
http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=34699
【死亡皇后團】黑紗公主敗亡篇(二)
http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=34718

引用:
原帖由 legofan 於 2008-3-27 18:49 發表
is which 衛斯理?? the story is soooooooooo funny
Just a joke...故事中個細路係用榮恩.衛斯理,,但佢父親係洛克教授(洛克人?= =)喎
我咪講笑調亂左個仔囉

CHRIS,  你越來越掂, 前途無可限量
♂♀I LOVE LEGO∮∩

哈哈哈哈.........
有幾個位真係睇得好開心...

介紹魔法入門爆格...
本 "十萬個小百科" 好勁... 100,000 * 100 = 100,000,000 既內容... 哈哈...

引用:
原帖由 雲遜 於 2008-3-27 19:55 發表
哈哈哈哈.........
有幾個位真係睇得好開心...

介紹魔法入門爆格...
本 "十萬個小百科" 好勁... 100,000 * 100 = 100,000,000 既內容... 哈哈...
係喎~都有成憶個內容喎~

最尾一,兩幅有d唔明...
可否解釋一下?

引用:
原帖由 hgfdytyj 於 2008-3-27 20:13 發表
最尾一,兩幅有d唔明...
可否解釋一下?
呀司馬生本來想將樹變成一樣野送比呀老師~(係咩就自己諗啦~)

但係失敗了反而將老師變成石魔~結局係點又自己諗下啦~

發新話題