發新話題

新加坡尋找LEGO的故事第三集

引用:
原帖由 DVirus 於 2006-8-5 12:48 發表
顶!!!

原来你们有见到Brickworld's 老板娘!Actually Plaza Singapura's shop 有些"interesting"的故事 。。。不知到leroy 有没有讲来听?

the factory se ...
plaza singapura 有甚麼有趣事.. 快快說來聽聽...

你想知道?

its gossip lah.. 不能公开讲啦。。。。

Michael there is no such story haha, just joking

引用:
原帖由 DVirus 於 2006-8-5 23:36 發表
你想知道?

its gossip lah.. 不能公开讲啦。。。。
:(..........
引用:
原帖由 雷落 於 2006-8-6 00:14 發表
Michael there is no such story haha, just joking
........

哇,真的很壮观那
辛苦了
I am me
    ~the handsome guy~

我想問扣除匯價,到底在香港買還是新加坡平呢?

以我過去的經驗,許多國家即使經濟不及香港,港元匯率估優,當地的生活指數還是比香港高的。

或許我去的地方是遊客區吧。

不知道您們有什麼意見呢?

引用:
原帖由 Dominic 於 2006-8-7 23:56 發表
我想問扣除匯價,到底在香港買還是新加坡平呢?

以我過去的經驗,許多國家即使經濟不及香港,港元匯率估優,當地的生活指數還是比香港高的� ...
我們所講所有特價既set 都係平香港很多很多,如KKII chess, ferrai 1/10 F1, lego factory, 精品,

其他普通set 價錢就同香港一樣,什至貴少少(因為有GST)

而我們掃既貨當然只掃特價set 啦。

引用:
原帖由 legocaptor 於 2006-8-5 01:43 發表

SGD 250 = HKD 1,235.1763

其實HK幾錢隻?

之前好似提過話做咗會員,
咁做咗會員,
有乜福利?(應該係for 本土only吧?)

雷落係講國/粵定係英語o架?
haha...個member可以俾overseas...除左冇送貨外就同local的一樣~

哇~~~猴塞雷

我就是在那而買lego的!!!!!!!!對了!我是新來的,這是第一次發表!

@_@好利害..

發新話題