發新話題

揾到一个宝藏

揾到一个宝藏

家住比利時,每个星期日例行跳蚤市塲揾lego,有一定收穫,近三个星期日認識到一位本地人專賣全新star war lego,已經同佢買多盒,最平宜及最開心用50歐元買7676全新靚盒,其他一律30%至40%,無以置信,而且全部08至09款式,地下室及士多房全放滿自己心中至愛,我會繼續買,祗怕無磅位帶,故如有有心人路經此地,我可以帶你同行狂買,記緊要預留磅位,稍後會放照片与各位看看,7671,7672,7674,8037,都係25歐元一盒,7749,8016,8036,亦係15歐元一盒,係咪流口水呢!其他不能盡錄,補充他說遲D有8035,10195大盒庒,真係收唔到脚制剎車。

本帖最近評分記錄
  • alanboar 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2011-11-7 01:15
  • ALien_1020 人仔倉資產 +3 #12000..值得記念 2011-4-18 21:29
  • 極惡三四郎 人仔倉資產 +3 過埋#6000啦,向#10000進發!! 2010-8-29 17:13
  • samueljim 人仔倉資產 +3 同時慶祝4000貼誕生~ 2010-7-28 18:41
  • Harry123 人仔倉資產 +2 原來生日la... 2010-7-28 09:33
  • Alywin 人仔倉資產 +1 得以保留誌慶! 2010-7-27 20:49
  • 草上飛 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2009-10-8 08:28

版主

想問問本人這个話題是否放錯地區,如有放錯請提示一二,謝謝
本帖最近評分記錄
  • 草上飛 人仔倉資產 +2 謝謝你的分享 2010-8-3 17:30

呢度應該無咩問題既=w=

真係好抵喎@w@
7749,8016,8036,亦係15歐元一盒
<<<8036同7749差咁遠都劃一價!囧
HK既話差成舊喎@x@

經常會幾歐元就一大桶散件,但識到那朋友之後就狂買差不合40盒全新sw,在本他sw很少降價,所以他有幾多就掃幾多,但相同款我祗取二盒,如全掃哂的話衹怕已過一百。

可能本地人無怎麼計數,我都奇怪,衹要價錢啱就ok,他實在太多盒大大小小,有志同道合嘅朋友就叫揾到一个宝藏嘅意思,反過來動漫節中優惠比較實在太遠

引用:
原帖由 mchk06 於 28-7-2009 23:34 發表
經常會幾歐元就一大桶散件,但識到那朋友之後就狂買差不合40盒全新sw,在本他sw很少降價,所以他有幾多就掃幾多,但相同款我祗取二盒,如全掃哂的話衹怕已過一百。 ...
唔知我有無get錯意思~~~
即係佢係.com特價時就大量入貨~~
所以可以好平賣比你?=w=?

lego hk佢計埋運費各樣野...當然要係消費者度拎番啦~~

may be.but he have new modlefor 09

bonjour :morning

hk is 01am.here 19pm how are you?BRICKHOUSE

引用:
原帖由 mchk06 於 29-7-2009 01:20 發表
bonjour :morning

hk is 01am.here 19pm how are you?BRICKHOUSE
你有無問佢點解可以咁平XDD
(唔會係...賊贓掛=x=)

keke~~一點十五分喇XDD
因為睇緊陀槍c姐4~~XDD
睇完~~可以去休息lu~XD

the area is inside the shopping .i can fond the police here.he said too muchso want to sell.thx .

發新話題