發新話題

[討論] 有冇TECHNIC FRIENDS在此??

有冇TECHNIC FRIENDS在此??

請大家分享一下TECHNIC 收藏品??

本帖最近評分記錄
  • skyheart 人仔倉資產 +5 精彩作品 2012-6-18 22:29
  • whung 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2011-3-3 22:22

我以前都有玩technic....你呢到個d全部都後期過我最後買0個架= =...

引用:
原帖由 稻-D 於 2009-8-28 01:45 發表
請大家分享一下TECHNIC 收藏品??

Hi :TECHNIC 係我嘅至愛,對佢嘅設計做型最欣賞,越大型越想擁有,加上它能發揮活動功能,至新一代再加有電動功能,程式記憶,憑一小件lego砌成一部吊架車,當中經過多少心思設計,真是物有所值,我有一盒多年前嘅大型吊架車,如何?

8868我都有...真係幾大架....只可惜個夾無力...夾唔到野.....夾下公仔都得0既

謝謝大家分享,其實我已玩technic 久, 但絕大部technic set 都折盒了, 舊的只這盒 !

本帖最近評分記錄
  • ArzLan 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2012-4-26 00:32

可惜冇technic人仔...如果唔係更加英同有生命力...

我都有好多...但好多都散左未有時間搞返佢地出來...
(d 件混在一起...要分返佢地出來 好大工程...)

我都玩過一排, 最新買左 8043, 不過因為等錢用, 宜家好想放....

引用:
原帖由 cychan1228 於 2011-2-26 17:49 發表
我都玩過一排, 最新買左 8043, 不過因為等錢用, 宜家好想放....
8043 都係一盒好野, 唔好放啦 (放都放比我!)
剛發現 "Technic 及 Mindstorms 區" 的回帖也顯示在 "最新回覆-LEGO主題區回覆" 上, 多謝管理員!

因為呢期好等錢洗, 所以不得不放.....

發新話題