15 12
發新話題

首賣日送的LEGO SW POSTER

首賣日送的LEGO SW POSTER

http://www.flickr.com/photos/31275947@N02/sets/72157623126323144/detail/
因為在下上傳圖片不能故只能留下LINK。

值得留意是DARTH VADER & SHUTTLE PILOT 的SET NO 是10212

^^

本帖最近評分記錄
  • Alywin 人仔倉資產 +2 謝謝你的分享 2010-1-3 15:15

引用:
原帖由 legocatcat 於 3/1/2010 02:06 PM 發表
http://www.flickr.com/photos/31275947@N02/sets/72157623126323144/detail/
因為在下上傳圖片不能故只能留下LINK。

值得留意是DARTH VADER & SHUTTLE PILOT 的SET NO 是10212

^^ ...
幫你

THX RAPHAEL 兄,終於整到了.
THX

咁即係 2010 年 會有 另外一 set SW exclusive -  10212 ...

我放大咗張圖俾大家圖:

Alywin - 齋睇唔買無時間砌
My Bricklink shop: Alywin's Shop

在下都覺得是暗示有新的SET出,但就是未找到相關資料.(但既然出得在POSTER,應該是真有其事吧)

大圖(另THX ALYWIN兄)

還有的就是這個10212的人仔有[LUKE(義肢版), DARTH VADER, SHUTTLE PILOT,IMPERIAL OFFICER],
所以應該是EP3吧,但又要有SHUTTLE PILOT,即係要有IMPERIAL SHUTTLE 吧.

引用:
原帖由 legocatcat 於 2010-1-3 14:51 發表
在下都覺得是暗示有新的SET出,但就是未找到相關資料.(但既然出得在POSTER,應該是真有其事吧)

...
那因為你好可能是 第一個發現並提供 10212 的可公開消息 之 非內幕人士吧...
Alywin - 齋睇唔買無時間砌
My Bricklink shop: Alywin's Shop

大家有沒有發現,poster中的ARC-170戰機是無人駕駛的XD

我想問rocket battle droid同rocket battle droid commander有咩分別?

引用:
原帖由 kkoko 於 2010-1-4 16:29 發表
我想問rocket battle droid同rocket battle droid commander有咩分別?
rocket battle droid commander的頭頂及身體中間塗了黃色
而rocket battle droid則全身都沒有黃色

我自製的Lego故事——《自創The Clone Wars故事》目前更新到第十九集中:
http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=35684

但係poster個兩隻好似一d分別都冇

15 12
發新話題