發新話題

[轉載] [轉載] 強勁悍馬

引用:
原帖由 otiga1 於 2010-2-25 22:36 發表
難道我真的要砌車了...
這個、、、、快來吧!

這部用件可不少啊!

哈哈, 其實真係我同架捍馬車有好大差別架~ 大家要多d 玩photo hurt啦~
特別係構造上都有好大分別, 我就冇佢咁多指細位, 如果要同佢既做法,
cost會大大提高呢~  :funk:  我既設計因為考慮到大量生產, 所以就冇佢咁多
精細位~

可能因為近來我既量產, 所以大家都只留意本地既作品啦~其實
呢個地球上好多人做捍馬, 我都只係其中一個既製作者,
都係個句, 希望大家明白到一樣野

" 天外有天, 人外有人"

回復 1# 的帖子

說明書既美觀又實用,不知道如何製作?
自我介紹: Click here
My Brickshelf: Click here
公告:VIP會員可以在簽名中使用Discuz!代碼<<使用方法>>

引用:
原帖由 安東尼.安 於 2010-2-25 22:54 發表
哈哈, 其實真係我同架捍馬車有好大差別架~ 大家要多d 玩photo hurt啦~
特別係構造上都有好大分別, 我就冇佢咁多指細位, 如果要同佢既做法,
cost會大大提高呢~  :funk:  我既設計因為考慮到大量生產, 所以就冇 ...
當毒性加深時,cost已經開始無視了

引用:
原帖由 安東尼.安 於 2010-2-25 22:54 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=382226&ptid=31540][/url]
cost會大大提高呢~  :funk:  我既設計因為考慮到大量生產, 所以就冇 ...
千祈唔好量產,咁多件會好容易超越成本上限,令生產商倒閉。
引用:
原帖由 otiga1 於 2010-2-26 00:02 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=382247&ptid=31540][/url]
當毒性加深時,cost已經開始無視了
自行研發改良品,減輕 cost 吧!
引用:
原帖由 mythbot 於 2010-2-25 23:35 發表
說明書既美觀又實用,不知道如何製作?
不確定,
應該經過後期製作處理後,難以確定用那個軟件!

引用:
原帖由 ArzLan 於 2010-2-26 06:57 發表

佢ge detial已經令我深深迷上了
我會用新深灰減輕cost來生產一台
對於機甲生產商來說,戰車生產係一個很大的挑戰

引用:
原帖由 ArzLan 於 2010-2-26 06:57 發表

不確定,
應該經過後期製作處理後,難以確定用那個軟件! ...
的確...真既悍馬隨時玩完...
http://news.yahoo.com/s/nm/20100226/bs_nm/us_gm_hummer_2

引用:
原帖由 yin758 於 2010-2-25 22:02 發表
咪儍啦!砌法差好遠
車頭玻璃的獨特砌法?好多外國玩家都噉砌啦!
建議你多上Brickshelf見識下
你又唔好咁話人:funk:
不過差別得確很大,
只是車頭已經唔同了

當然,各位要一起加油~!!

不過真車悍馬品牌好像要消失了

模左九成,個車竟然放唔到人仔上去
真係要大改....

發新話題