發新話題

<白銀之手>同盟區

TEAM 388大大既晉國果然好強大~~巨人..野人都收入麾下...強!

回復 51# 的帖子

你的德軍大軍是現代的,方陣檢閱排放都好有心機,我只是小兒科。玩城堡有些大大成千軍,騎兵都有幾百。

我有玩Wargame的,軍服是英軍迷彩,但最喜歡是德軍的G36機槍。^^

但我現在建主城缺件,缺裝備,但又不想拆盒取件,正四出找件。

又多口問一問^^,你會有否興趣玩城堡,請別見怪!^^,我鐘意你的馬 ^^。

我三星期不停站出差中..
等到weekend firm你地..
你地準備一個 "2隻色"既盟徽俾我..
本帖最近評分記錄
  • titusfong 人仔倉資產 +1 謝謝你忙中抽空. 2010-12-14 14:26

引用:
原帖由 雲遜 於 13/12/2010 06:48 PM 發表
謝謝你忙中抽空.
請問"2種色"的盟徽是指, 現有的盟徽色彩不能用?
是要我們把現在的盟徽另外上色, 而只能用2種色?
現在的盟徽只有銀色和肉色...

細方, 我上次問你聖誕番唔番, 你好似冇答我

回復 55# 的帖子

唔番, 因為呢年好似中五咁, 好多野要溫

引用:
原帖由 Raphael 於 2010-12-14 08:19 發表

謝謝你忙中抽空.
請問"2種色"的盟徽是指, 現有的盟徽色彩不能用?
是要我們把現在的盟徽另外上色, 而只能用2種色?
現在的盟徽只有銀色和肉色...
我估係加落地圖用
我的作品,收隻及樂高故事:  (update: 2010-07) http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=357

引用:
原帖由 Raphael 於 2010-12-12 16:09 發表 我pm左你不下4至5次都冇回覆.......你係咪想加入? 係就post d兵上黎回覆啦~是但影完d兵貼上黎伊個post就得!
哈哈,好耐冇玩LEGO
果日見到有人玩先上返水=]]
我想入阿
但係D兵得返好小=[[ sell哂比人LU=[[

引用:
原帖由 雲遜 於 2010-12-13 06:48 PM 發表
小雲子, 辛苦了~

希望新的同盟組織可以吸收前人的教訓, 因為我們都不想再有任何混亂的事情出現~

引用:
原帖由 raffy09 於 15/12/2010 11:11 PM 發表
哈哈,好耐冇玩LEGO
果日見到有人玩先上返水=]]
我想入阿
但係D兵得返好小=[[ sell哂比人LU=[[
兵小冇所謂, 你將緊有的兵影相, 然後寫個簡介post上黎就得ga la

發新話題