16 12
發新話題

城堡系列女角色你有多少隻!?

城堡系列女角色你有多少隻!?

玩城堡系列,儲人仔通常都係儲兵,務求做到千軍萬馬既場面.
但女性人仔通常係一個系列當中只有一兩隻,感覺比較珍貴.
所以我都會儲埋佢地.而我既最愛就係 kk1入面既女騎士Princess Storm, Female Knight
因為d班女仔好似都係有"公主病"除左d奸角之外,女騎士係唯一打角!!
雖然相片中有幾隻唔係城堡系列,但係都有d古代味道,所以都放埋上去:-)

同場加影~
一王多后!

本帖最近評分記錄
  • songwm 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2014-5-29 23:48
  • Raphael 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2011-4-3 22:43
  • des117 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2011-4-3 11:47
  • ArzLan 人仔倉資產 +3 很有用的資料 2011-4-2 19:46

得個公主炸

引用:
原帖由 ki 於 2011-4-2 19:31 發表

玩城堡系列,儲人仔通常都係儲兵,務求做到千軍萬馬既場面.
但女性人仔通常係一個系列當中只有一兩隻,感覺比較珍貴.
所以我都會儲埋佢地.而我既最愛就係  ...
只對皇冠頭女人有興趣

今日小弟先啱啱想去入隻 Princess Storm...
點知阿女搵唔到~反而搵到阿媽 Leonora (少女版匙扣)
真係世事難料...

ki 大 好利害ar~
我唔計隻匙扣得 皇冠王后/獅軍公主/castle女僕/Troll Queen/castle女巫/8684女巫 ja (城堡系)

我有的是女騎士/維京女王/皇冠王后/獅子軍公主/獸人女巫/castle女僕/castle女巫/8684女巫/波斯王公主/海盗女仕。

請問中間粉紅色裙個個人仔係出自邊set?

引用:
原帖由 chiu31282 於 2011-4-3 00:08 發表
請問中間粉紅色裙個個人仔係出自邊set?
應該是匙扣拆出來的...

我儲dd女人仔 都係係bl買開野 見到就買埋佢,
中間喎隻係2004年出既匙扣.
另外有一隻我唔知佢係男定係女.

引用:
原帖由 ki 於 2011-4-3 16:52 發表
我儲dd女人仔 都係係bl買開野 見到就買埋佢,
中間喎隻係2004年出既匙扣.
另外有一隻我唔知佢係男定係女.
?0
應該是女的(從頭"發"可見)

綠色果隻forestwoman...而家響hk搵唔到...我都想買..

16 12
發新話題