發新話題

[收藏] Minifigures 攝影集

Minifigures 攝影集

就係呢個lego 結他手毒我玩返lego架!!!

Lego 都著paul smith
等我話比大家知咩叫45度角啦~~~~
連黑武士都幫手say no!!!

本帖最近評分記錄
  • Lego仔阿竣 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2013-1-15 14:31
  • tc_forward 人仔倉資產 +3 精彩作品 2012-7-24 23:21
  • hymen 人仔倉資產 +5 精彩作品 2012-6-16 23:19
  • fatima 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2012-4-21 18:46
  • mythbot 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2012-4-21 15:45

隻人仔真係好似30 second to Mars個主唱
本帖最近評分記錄
  • dennisdom 人仔倉資產 +2 我很認同~遲來的加分~ 2013-1-23 17:04

新加舊相, 希望中意lego又中意影相既倉友會喜歡啦~~~~

黑白相好有FEEL.... 正!
火麒麟『周身癮』

我估你應該係攝影大師布列松的fans,
個人意見, 黑白相如果背景可以有番建築物, 構圖會更加完整.
我個FACEBOOK,大家可以在這裡找到我~
https://www.facebook.com/legomasterpiece

回復 5# 的帖子

多謝c兄你既意見呀!!!當然我都想整條10系街出梨啦~~哈哈哈哈
另外都同大家分享下, 事實係一位英國專業攝影師Mike Stimpson用lego重現好多經典照片, 當中包括現代攝影之父Bresson既作品, 一見到就想自己試下~之後就整左呢張Victory day kiss~~當然劣作冇得用佢地比啦~~~哈哈哈哈~~~有興趣既倉友都可以上網搵下佢地既作品欣賞下!~~~

我都好鍾意依隻結他手

近排SERIES 7 隻女結他手都好靚

回復 7# 的帖子

係呀, 我都岩岩買埋隻女結他手!

發新話題