發新話題

晉國的兵團 (忍者 + Cow & Roman)

晉國的兵團 (忍者 + Cow & Roman)

Happy New Years! All the best for yours!Thanks! So  much Exchange the Cow Cow! Thanks! Four guys in Minifigs.net.Have a sharing as follow:All the best for yours!Boss! We need more Cow Cow for Happy New Years! Ok! Go! Go! Go!Cow ! Cow! said that :We are so lonely! Roman said that : May I joint the party? But one Roman go to toilet BB ........Enjoy! Hope your's All the good for your's "Love , Joyful and Peace"Happy New Years!晉國忍者軍團也來熱鬧下!

晉國的忍者軍團

晉國忍者不同的衣飾(舊的有飛鏢),新的龍忍又平又正!! ^^

後面有8083的忍者仲平,多謝一些人仔倉倉友交換人仔,先可以平D儲軍,謝謝你們!

晉國忍者軍團大合照

晉國忍者軍團在儲存盒中

本帖最近評分記錄
  • beara 人仔倉資產 +1 謝謝你的分享 2014-7-9 18:13
  • chris 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2012-1-23 17:58
  • ArzLan 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2012-1-23 16:05

好多牛牛=]

好多牛牛 +1~~~

好鐘意羅馬兵的大盾

雖然羅焉兵的盾係靓不過我覺得小了一些了。大的盾會更加正!只是個人的想法。   ^  ^

其實除左呢隻方盾 LEGO仲有無出過其他方型盾可以改?

長方形盾也有其他款式的,但是都是個句哥仔要維他命$$$$$

加上了晋国忍者軍團!

好正啊   好正啊

回復 8# 的帖子

Wellcome Ching ! New guy ^^ ^^  A New guy!

May be good! 好正啊   好正啊 You want to know more to play smart see
"Lego 今日次貨睇真D !"

發新話題