發新話題

翻版Lego賣到開鋪

Good Sharing

Good Sharing as below:
我在街上也見過CHIMA 款式細盒成為$HK8元,相信以上SUPERHERO兵器連人仔平到有好多朋友,我會話比d朋友知道朋友們好多都說謝謝!

一盒$HK8元,

一支兵器矛加人仔仲有人仔那裏找!正

http://www.minifigs.net/forum/vi ... &extra=page%3D1

見過。翻版開鋪唔奇怪   我都見過幾間

見過。翻版開鋪唔奇怪   我都見過幾間 me too. The price is cheap and good. The parts is ok as same as Lego product.

強國真係強國, 俾d窮到買唔起lego嘅人一個機會, 雖然係衰d, 但lego真係太貴, 我仲見到ironman 有mark 39... 真係神奇..

勁在ironman有幾款自己晝過而官方無出過

買到之後,水準也不錯,幾元就有人仔,配件正又平!

買到之後,水準也不錯,幾元就有人仔,配件正又平!

若能夠在設計上花d 心機落去,配件做好d ,慢慢地佔有市場,樂見其成。

兵器方面我現在開始換裝,矛,劍,鎚,平,靚,正。恃別是雷神鎚VERY 正!
對於我來說好過日後去玩Castle時,有得選擇

忍者set盒裝色澤一般般 啦!盒裝來!

經深水涉福華街忍者6盒混裝兵器原來都多。上次車仔買散裝$8一盒。今次SET忍者 HK$48,兵器混合來玩我都無乜所謂!
星戰set 我少玩無買

去太子就買了些 同其他盒SET ,刀發現有同LEGO所出的獸人盾一樣有。質素同Lego真的可以比較!

的刀都係$10 三盒,刀的設計就ok,Hk$3.4 連人仔配件都算數啦!
不過米黄色的人仔身就麻麻地,但有肉頭肉手可用,正啦!沙包尚可,紅色喇叭好一般般。
刀的質素同Lego 獸人盾都一樣有!真係不怕貨比貨大家同樣大陸做不怪得水平都一樣差不多了!^^

刀有哄同獸人盾一樣!刀設計得好!

這盒HK$10 三盒的軍事設計,如果係頭盔似德軍頭盔我會嘗試軍事系列!

Super Hero 只有雷神個款鎚鎚OK! 其餘不適合我。Super Hero 1 Set $48,我就一般般了,買了4盒散娤雷神。

有人問我地址關於店所在地方!

有人問我地址關於店所在地方,我不知道幾號?
在太子道西No.177號 從這裡行入便係店的所在地。向前行過班馬線,向前行便是花園街,間店係行入去幾間便係。

太子道西No. 177號   01-Nov-2013 Thanks! Chrxx Ching information.
"

賣翻版LEGO鋪,我都見過幾間,有無人知道邊到買老翻lego最平?因為有啲款lego無!

真係比佢地吹到x一聲

發新話題