發新話題

Lego 今日次貨睇真D !

日本兵凹陷的盔甲:回覆142

原來你只有—隻,不知道其他師兄有冇這一種程况凹陷了的盔甲。

正在搜尋粉紅色的小丑!會不會好難揾!

五十步笑一百步

D老翻雜嘜廠D品質就十分差!

啟蒙抄LEGO真係抄得好犀利

人仔倉VIP會員

6#發表於 2012-4-6 20:46         只看該作者

果d啟蒙磚甩色架

這篇文章見到别位skyheaxt的别的文章回文D老翻雜廠甩色,我内心認同,但各位見到Lego 今日次貨睇真D 有何感受!

無言了
我的回文是:

是的啟蒙,小魯斑,仲有幾個雜嘜牌,老番都品質是差D,但當中的印製好壞都有,不以為然!品質粗糙,有些但可以作配件如兵器!Ok!

但係一向以優質品牌聞名的Lego 2010年 castle 的紅白狮子兵,就成為了粉紅色的!2013 年Nov 最近又推出咗粉紅色的獅子王同小丑吖!

粉紅色的!2013 年Nov 最近又推出咗粉紅色的獅子王同小丑

次貨  Wah~~~~~ 超正~~~~~~~

請問可Ching 見過粉紅色的小丑?有圖嗎?

請問可Ching 見過粉紅色的獅子王粉紅色的小丑?有圖嗎?

你條友叫撩我牙?

我買果盒啟蒙係甩色甩到我隻手都有色喎

乜LEGO磚都幫你染色咩
真係贛鳩仔有樣睇

引用:
原帖由

team388

於 2014-3-3 10:25 發表

D老翻雜嘜廠D品質就十分差!

啟蒙抄LEGO真係抄得好犀利

人仔倉VIP會員

個人空間發短 ...

其實幾年前LEGO有啲比大陸廠整, 所以會差, 就好似 袋裝人仔咁, 都係中國整, 沒光油, 易撞花哂.

但而家LEGO好似自己 設返廠, 你唔需要係咁話佢, 因為佢本身做左野.

至於而家個D 高彷老翻, 好似係話LEGO自己開返廠, 所以之前間廠D大陸人 撻左佢D 模黎自己 整.

所以你見到D老翻連LEGO未出既都有, 就係咁解.
要件唔要人!!
 要件唔要人!!

回復 148# 的帖子

Really!   

Is a good news. Therefore I don't spend money to buy the expensive   parts and bad quality product. Almost I brought the good weapons part from other brand to save the money before 5 months.

At least  I see the other brand Lion soldiers is really white/red color . But Great name  Lego lion soldiers is a pink/white color,    Is it Shame on this?   

回復 147# 的帖子

可能要遲D先回應你, 9月8日!

發新話題