發新話題

Lego 今日次貨睇真D !

不過八代真係唔易搵到一套...我$320入手...等九代睇下如何吧~

thx~~~~~~~~~

回復 1# 的帖子

請問那一盒先揾到粉紅色的獅子兵?

回復 83# 的帖子

有時發現到有朋友一半又是劣貨的獅子兵!

Hi! Ching  you may be find the pink white lion soldiers poor quality kingdom Lion soldier in box sets 7950, 7946,7948, Kingdom Chess and  Kingdom Lion Battle Pack . You may be find it.

When  Kingdom Lion Battle pack see very clear. Pink white color soldiers. ^^ ^^

小弟比一花朶比佢咪幾好!^^ ^^

引用:
原帖由 team388 於 2013-1-27 15:18 發表 http://www.brickshelf.com/gallery/team/MISB/bad_lion_soldier.jpg有時發現到有朋友一半又是劣貨的獅子兵!Hi! Ching  you may be find the pink white lion soldiers poor quality kingdom Lion soldier in bo ...
謝謝你的回覆

一些標緻的盾

近來自己作了一個故事,一些標緻的盾!

GOOD IDEA

I SAW OTHER CHING POST GOOD IDEA TWO WEEKS BEFORE.   

題外話:

有d 要油D油先更改番好,我油都懶,換隻手便OK! ^^ ^^ ^^ 見到笑咗以為玩模型油吓油吓D 哄,

都好的,有問題次貨叫 LEGO 公司 出埋補救的油,就可以賺多D!但係D 粉紅色獅子兵點油? 有四格我又懶!你們話啦!

^^ ^^ ^^  相信 LEGO 公司的員工水平都不會咁醒目掛,如果係咁即是D LEGO 品質 = 唔多得。 O!  

自從有了8827 的阿拉丁之後!晉國的黄金皇冠騎兵團就進行了進階級。就更換了黄金手手,完備的黄金皇冠騎士!^^

由於不過油咗係好DD! 咁即係說出 LEGO 個盾唔多好!有哄!品質素質 NOT GOOD!

油喎!油喎!

Thanks  個位Ching 咁醒目見解!有見地,失覺!失覺!

引用:
原帖由 team388 於 2013-2-25 10:31 發表
I SAW OTHER CHING POST GOOD IDEA TWO WEEKS BEFORE.   
題外話:

有d 要油D油先更改番好,我油都懶,換隻手便OK! ^^ ^^ ^^ 見到笑咗以為玩模型油吓油吓D 哄,

都好的,有問題次貨叫 LEGO 公司 出埋補救的油,就可以賺多D!但 ...
首先我唔係油囉,我係噴!
都係為左你所講有哄突登買個返來玩,點知拿上手質感唔錯,咪自己改改佢囉!

偷圖? OH.......
你仲係改唔到同一件事講幾百萬次呀? 發掘到新野出來講未呀?

質量巳普遍下,近日有談到未來設廠在大陸看看近年的質量便知了!

真是失覺了要噴色! ^^ ^^
同一個素不知Lego太多的人說到噴色!佢話Lego不是砌的嗎?我即時笑咗!

係吖上呢網址看看便知道了!   “真的"我用了国語說出!  ^^

遲D先補番Lego 海盗船長四隻當中是偏粉紅色的!

引用:
原帖由 team388 於 2013-3-24 12:37 發表 質量巳普遍下,近日有談到未來設廠在大陸看看近年的質量便知了!真是失覺了要噴色! ^^ ^^同一個素不知Lego太多的人說到噴色!佢話Lego不是砌的嗎?我即時笑咗!係吖上呢網址看看便知道了!   “真的"我用了国語說出!  ...
咁冇出個隻色要自己上色好奇嗎?笑就笑自己無知啦!反而你個d lord of ring讀左hon of ring 咪仲低能白痴,哈哈
之後D件大陸出質素差咪玩小d,唔好玩囉,我睇完都有覺悟將來質素差就大不了唔玩lego,lego只係門collection, play for fun啦師兄!

發新話題