15 12
發新話題

Lego 今日次貨睇真D !

你開此POST的目的係講來講去三覆被,因為得唔到認同要死撐下去
講來講去那幾件事, 悶唔悶呀? 都叫你寫信去換,換到咩OK囉! 換唔到講多100次都都改變唔到LEGO D品質有問題!
最後你想玩咩又係要買下去囉

回河蟹Ching d 隱語已經知你係想打出面d賣家啦! 你覺得人地好好搵唔抵得呀?你自己d貨走唔到心急呀?閣下咩又係一個打電話比人叫佢幫你係自己買賣post推高之人,做咩係度冷清高呢?我唔知話緊邊個呢?我懶呀,自己想啦!
利申:LOTR我等埋十月睇下出什麼先決定儲唔儲!

引用:
原帖由 $$163 於 2012-8-20 21:50 發表 Hi otiga1 C Hing,請問11# 的帖子中提及的 "河蟹Ching" 是否指小弟?
唔係指你,有D人比人講中左佢立心不良已經沒回應了!我係人仔倉咁耐真係未試過有人打比我要幫佢推買賣post囉!可能有人眼紅別人有大量拆LOTR強獸人賣自己冇先一而再,再而三copy and paste 係度睇真D! 由此至終佢目的都係打底個價,買前開盒睇左先?姐係唔靚叫人拿去做MIB賣?不如你入貨我同你買啦!咁難接受D QC問題真係唔好買或等下一水D貨睇下有冇bad QC再決定囉!

總括來講,樓主分享了次貨的定義
到頭來...其實係一份哭訴! 因為當成隊白色獅子兵放出來有幾隻粉紅獅子兵,又真係好灰
所以不想展示出來, 因為唔係一間鋪頭...陰公,食左d死貨...點賣呀

引用:
原帖由 team388 於 2012-9-24 20:50 發表

回覆 46#的(和諧) CHING
師兄不要為我休心了!謝謝!^^ ^^ ^^ (和諧) CHING 我儲是龍兵龍軍!知道實情情况的其他CHING早些 pm佢。^^ "  ^^!
(和諧) CHING看看我晉國城堡區我所Post 出來係乜,儲的是乜!^^ ^^ 內裏講得十分 ...
其實你自己都識講你儲龍兵啦...不停咁嘈d獅兵粉紅色唔通真係賣唔出無脾氣
咁的確係d QC害左你...陰公!
不過希望你學好D中文,真係好難睇得明...

引用:
原帖由 team388 於 2012-9-25 09:06 發表
你現在先知道我儲龍軍^^ ^^ ^^多些交流,我就知道你閣下的皇冠大軍。

獅子兵方面,其實我在這裏只是同大家分享LEGO 次貨信息!

河蟹師兄,我是不智的問問你,你同你的朋友們個個難度先有好多Kingdom Castle貨?

如果我有好多 ...
我開鋪個D朋友都有小量貨啦,等緊BL平到15蚊以下一隻咪入D返來轉手賣下囉,不過市場上獅兵好像唔太多人儲囉!
我基本上只買散件好小買set wo! 我係一個好渣的moc玩家囉!我基本上好懶,連個買賣post都懶得堆囉

河童師兄,你又手持幾多貨要搵人幫你推post賣呀?

引用:
原帖由 team388 於 2012-9-28 12:55 發表 朱古力Ching抱歉!遲了回應你,因我的電腦IP時常上不到人仔倉。P.S 持份者小朋友你懂嗎?網絡係無疆界的!^^ 你越是這樣,包你適得其反!回覆朱古力Ching 以上的我只是轉載其他Ching 所提到的Post!可能也是Lego 生産 次貨  ...
其實你聲稱IP被ban,會唔會係你屋企又有小朋友開個新account洗板之類比人ban了呀?不如問清楚先啦!論壇持份者我都叫認識佢地,佢地好似未有小朋友wo! 有懢你都唔係第一次被家中小朋友用你account發言啦!check清楚好wo!

引用:
原帖由 team388 於 2012-9-28 16:58 發表
IP 方面我會再檢測,謝謝Ching!祝中秋節快樂!
中秋節快樂,祝你玩膠玩得輕鬆

引用:
原帖由 team388 於 2012-11-6 13:24 發表
Is it some color difference in series 8 minifigs. ? lilkely white in pink color?
邊D有問題快D單聲未買呢套... 8代我發現出面好小人成套賣.......我感到袋裝人仔末日近了?

引用:
原帖由 team388 於 2012-12-8 07:16 發表 Any News for  SERIES 8 Santa?The color is it good in white color?
昨天終於買左,為儲已買,d色水好似OK呀!

15 12
發新話題