發新話題

Lego 今日次貨睇真D !

回復 113# 的帖子

謝謝! 你的分享!配件有d係咁樣一件半件也不出奇!細數目!

但我發現有問題的通常是一大Lot 都是這樣!好似最近我報 Sogo  display  個盾 好似是乜乜 Chima  機械人。腳同個盾都有哄!

戰鬥後的痕跡!

O! 戰鬥後的痕跡????
除了上次話個款Chima 獅子
機械人個盾有外,狼機械人後腳有外,原來尚有以下的發現!!

盾的Hom 呢條痕出 自 Lego 的 Factory  Hero  的金色的盾同深灰色的盾也有哄吖!條痕可能是打鬥後留下的印記!因我對此種機械人不是好有興趣,無乜詳細看其他地方,盾中間的
痕便是!由上而下!勁

Bad Quality Hom on the shield !

Very Sorry ! I  post it not very clear. But you can buy it andthen you can see it very clear. ^^

Arrow

Are you see it clear! Hom  frighting mark! So grand! Bad quality!

我都係城堡嘅粉絲! But  I am too lazy! 冇上facebook

我係咪要遲D先Post 出來等各位買咗先Post !

Hi! Hi! Good Morning!

紅色龍馬袍 2013 Castle
.

瘀紅色的馬甲!!!龍的象徵也矇了 紅色龍馬袍好似係矇咗!

是我年紀大有老花嗎?

矇眼堅副廠長就話無矇吖 !!! ^^ ^^

不過我發現D 紅色龍馬袍好似係矇咗,可能係我眼花,人老了,又要問問D 細路睇到是否同我一樣

亞高巴巴太陽報特派記者波羅密多艾略遜提出問題?(難道用了我國山寨廠啟蒙)

亞高巴巴生産部: 矇眼堅副廠長就話無矇吖!係你眼矇!無事!紅色龍馬袍無矇!!

我係咪要遲D先Post 出來等各位買咗先Post !  :lol

You can find in 70402 Box set. Not clear Dragon logo printing. I am lazy to show the No. 70402 . Sorry! I am too Lazy. ^^ ^^

尚有發現嗎!!

O! 戰鬥後的痕跡????
除了上次話個款Chima 獅子機械人個盾有哄外,狼機械人後腳有哄外。

Other Chings
尚有發現嗎!!
我好少上FACEBOOK 的!

Too many shield 盾有哄

O! 盾有哄戰鬥後的痕跡,鐘意嗎?

除了上次話個款Chima 獅子機械人個盾有哄外,狼機械人後腳有哄。

Moreover, Hero Factory shield have Hom  & Chima Have too much Hom.

Other Chings
尚有發現嗎!!

Hom in shield.

Do you find it "Hom"  In Hero Factory and Chima?

我發現原來chima 的獅子盾也有哄!!

Sogo Display 你係見得到的!!

無盾個款會無哄掛!如果有發現無哄就通知吓。

無盾個款會無哄掛!因為次貨有哄的獸人盾都生産咗了,近來有一篇轉載千萬萬的氣勢街外人睇不知道成千的獸人拿着有哄的獸人盾,以為真係勁,知嘅賣比你心到笑咗出來!場面即刻打咗節得番8成,有哄的獸人盾知都比人笑!
近年2013年似啓蒙款的設計一般般般中下,新個款Series 11 No.1 手拿雙劍戰士腳仔鬆,可以有太空漂浮的感覺,不知道Series 11 內有否同樣腳仔鬆,有太空漂浮的感覺的人仔,千其咪問亞高巴巴廠長蒙眼堅佢實話(貌樹)鄉下話: 印巴巴大地方話。翻譯出意思來係(無事)!

出現哄的由來!
估計下!

(1)可能係膠料有滲雜質料(翻抄料)。估計並不知道真與否"有油水抽"
(2)內有水份係焗膠料之前無焗好。
(3)注塑時間不準確。
(4)質檢不嚴。大多數廠生産前個試驗樣品,可以係蒙眼堅廠長個表弟: 求其研二青樹谷便次一郎  驗證嘅,實無嘢!
(5)套模具花咗,就不太高機會,少DD。

我估計並不知道是不是2 同3 機率大好多!1 都可能有!

發新話題