發新話題

[收藏] 謝票 - 214 Road repair crew

謝票 - 214 Road repair crew

9月9日除了係選舉日, 係近零晨, 原來小弟都升級了做人仔倉會員.

多謝大家, 我要謝一謝票, 丫, 係謝一謝"磚". (因為倉友們 , 大家俾了三百幾粒磚小弟)

其實咁岩, 星期日我影了一影主題的box set 盒, 稍後同大家分享.
1977年的 214 Road repair crew, 嘩, 乜當年都要廿幾蚊呀.

214 下係 314船仔  http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=42942

214 上係其他東西, 遲o的係非Lego 版分享.

今個係小弟的第 七百個帖.
重有, 可以用個人"飛虎隊" 人頭 及簽名 "早買貴幾舊,遲買慢慢研究".  

本帖最近評分記錄
  • calvin6c05 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2013-4-24 21:45
  • dennisdom 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2012-9-11 22:42
  • 草上飛 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2012-9-11 14:57

恭喜晒, 希望日後睇到你更多舊set 的分享=.=
我是city 同creator 的愛好者.
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=390042

多謝樓上兩位倉友的欣賞, 支持先.
其實我的現貨都"山窮水盡", 若果要五、六百粒磚, 我諗實唔得.   
當年收集落的box set, 手上只如下三盒大set 未分享.

或者要大出血, 如收集6036,6039(嘻嘻, 冇草兄咁細心又有盒, 又平, 又靚. 買了兩盒殘盒6036,6039, 又清理一論, 不過我鍾意城堡系列  ) 又或者有其他方法.

Anyway, 多謝大家.

小弟繼續收集新的City 及城堡系列.

"214 Road repair crew"
nice box set

船仔我都有隻.
oz

我咁大個仔都未見過, 哈哈, 真係收藏得好好

發新話題