發新話題

Legends of Chima 人仔分享

引用:
原帖由 superhin 於 2013-1-14 10:59 發表
本來我都唔太好, 但我上星期睇下實物, 以經1516緊... 現在仲見到你的毒post 而且講中哂我心思恩的原因(鷹人啦, 武器啦...)
破產啦
其實D個系列 D SET設計(有某幾個)幾特別,又好玩.) 遲D開過個POST介紹下:-)
引用:
原帖由 niteangel 於 2013-1-15 00:01 發表
好鍾意呢個 post!可以介紹晒啲人仔既特色,好詳細!
THANKS FOR YOUR SUPPORT!!

眼見大大話斗城呢個系列變晒死貨咁
只怪定價好似有點兒高
自問都對本系列人仔有興趣
但係睇返各BOXSET的大小及其售價
真係汗顏,唔捨得買....

行貨太貴,尋晚係旺角買左d中set, 起碼平一舊

我想問下隻烏鴉RAZAR個頭盔個嘴D黑色點既紋對唔對稱~??
因為我見設定係對稱(其中2點應該係鼻哥窿黎)
不過我上網睇實物好似有D印到好唔對稱一高一低咁
樓主你果隻有冇咩問題~??
因為我想買70003又驚2隻烏鴉唔靚

P.S.   有冇師兄知道70003街價有冇反反城咁貴??

引用:
原帖由 Manlok666 於 2013-1-15 17:34 發表
我想問下隻烏鴉RAZAR個頭盔個嘴D黑色點既紋對唔對稱~??
因為我見設定係對稱(其中2點應該係鼻哥窿黎)
不過我上網睇實物好似有D印到好唔對稱一高一低咁
樓主你果隻有冇咩問題~??
因為我想買70003又驚2隻烏鴉唔靚

P.S. ...

你指邊個窿!? 最下面兩個應該先係鼻窿, 上高喎兩排既應該係鐵釘既造型!

行貨咁貴, 去旺角行人天橋見到喎間 估唔到平一舊咁多!

引用:
原帖由 ki 於 2013-1-17 00:44 發表

你指邊個窿!? 最下面兩個應該先係鼻窿, 上高喎兩排既應該係鐵釘既造型!

行貨咁貴, 去旺角行人天橋見到喎間 估唔到平一舊咁多! ...
我去旺角另一間買平超過一百
不過對隻RAZAR好失望
頭盔印得好差
其中一邊鼻窿同鐵釘印到斜晒
某D銀色又缺油
其他野就好滿意
戰機個鷹頭接口改後一格就可以將鷹頭升到同機身水平好方便
鷹頭終於唔使頭DUPDUP

咁我d隻係咪算ok?

引用:
原帖由 ki 於 2013-1-19 12:21 發表
咁我d隻係咪算ok?
你呢隻都印斜左不過好過我果隻
我見過出面散賣呢隻印得仲離譜
佢個嘴D黑點好整齊但係紅銀色D位錯到7彩

原本看網上的介紹,對此系列有點兒興趣,但看過實物後,打消了購買的念頭。

之前係斗斗城見過都好想買,
可惜怕入面 D 人仔質素麻麻,所以放棄了!
但經 Ching 既介紹,現在好想立即去入貨!

發新話題