發新話題

請問有冇倉友有玩p&d(puzzle & dragons)?

回復 7# 的帖子

三隻神都很強,建議你先升火印同黃泉
carl

引用:
原帖由 BENTLY 於 2013-5-10 10:57 發表
我有木印,海王神,阿波羅,慈愛神,火奶,狩獵神,但lv低,等緊打金屬龍/超金屬龍
啲超金出的機率勁低...不如快啲打上去, 普通關一樣出超金

55唉虹番上禮拜打兩次都5掉,又浪費時間,用根性,奧丁同隻虹磨成幾十分鐘都冇
carl

引用:
原帖由 BENTLY 於 2013-5-10 16:52 發表
55唉虹番上禮拜打兩次都5掉,又浪費時間,用根性,奧丁同隻虹磨成幾十分鐘都冇
唉...係呀! 浪費咗體力, 最後唔出都唔緊要, 但真係要磨幾一分鐘!
我啲時間好寶貴呀~~~

回復 14# 的帖子

希望下禮拜跌比我 ,還有快有暗戰國龍喇
carl

引用:
原帖由 BENTLY 於 2013-5-11 15:35 發表
希望下禮拜跌比我 ,還有快有暗戰國龍喇
我上次唔夠勁, 打唔到隻武田, 唔知今次打唔打到信長回來呢?

不過話時話, 暗隊大把隊員, 隻信長啲技能太弱! 真係無咩用! 因為我已經有好多暗隊成員了, 只欠一隻好的隊長

回復 16# 的帖子

我都想玩暗隊,可惜少暗,如果係隊長蝦帝斯,洛基,阿努比斯或冥后都唔錯,加油(ps:幾時神up,成日火up水up根本浪費時間)
carl

我有阿努比斯! 但無可能做到10COMBO! 只會有時畀佢做吓隊員!
依家隊暗隊主要係吸血鬼, 暗玩具, 暗劍, 暗晚成龍, 同埋搭隻虹番人! 睇情況會用暗精靈做隊長, 再配友人的路法西!
我都好想要哈帝斯~ 依家無重力, 對BOSS好辛苦, 要同佢地馬拉松式戰鬥!

睇來神UP仲要等吓, 前排至UP完, 唔會咁著數!

你隊暗隊唔錯,唉我都好想要路西法,暗屬性30萬傷害,我要快D勁D,依家最想要石川
carl

虹番我現在隊野仲未夠實力打
我是city 同creator 的愛好者.
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=390042

發新話題