發新話題

modular houses 加燈教學.

嘩...好有心機呀!多謝分享!

Update

今日去過鴨寮街,間街邊鋪仲係度,不過依家燈泡仔賣$5 四粒,藍色線變左白色,火數一樣。電箱仔好多鋪頭都賣6蚊,不過比我搵到間賣5蚊。掃左50粒燈泡仔同8個電箱仔,比之後D屋仔用。

Thanks for sharing ~~~

引用:
原帖由 Sapphire 於 2013-7-23 22:51 發表
今日去過鴨寮街,間街邊鋪仲係度,不過依家燈泡仔賣$5 四粒,藍色線變左白色,火數一樣。電箱仔好多鋪頭都賣6蚊,不過比我搵到間賣5蚊。掃左50粒燈泡仔同8個電箱仔,比之後D屋仔用。 ...
有沒有師兄知道在香港區

哪裡有得

買?

謝謝!

好好既分享,完成品效果好好,條街即時升值不少!

引用:
原帖由 ap330 於 2013-7-24 16:36 發表

有沒有師兄知道在香港區哪裡有得買?謝謝!

我也住在香港島, 所以去親鴨寮街都掃多D...... 如果唔係油費,隧道費,停車場費,計返唔抵...............如果有師兄知道香港區哪裡有得買,  真係要通知聲.  Thank

請問 "間街邊鋪仲係度"即係邊間?
係咪中間果D鋪? 有冇大約位置?
引用:
原帖由 Sapphire 於 2013-7-23 22:51 發表
今日去過鴨寮街,間街邊鋪仲係度,不過依家燈泡仔賣$5 四粒,藍色線變左白色,火數一樣。電箱仔好多鋪頭都賣6蚊,不過比我搵到間賣5蚊。掃左50粒燈泡仔同8個電箱仔,比之後D屋仔用。 ...

引用:
原帖由 ichitakap 於 2013-7-26 12:26 發表
請問 "間街邊鋪仲係度"即係邊間?
係咪中間果D鋪? 有冇大約位置?

間街邊鋪就係馬路中間兩旁果D,(不是行人路上 果D大鋪頭),exact位置唔知點講,如果背住西九龍中心果邊鴨寮街尾,向前行過1(or 2?) 個街口,間鋪頭好似係右邊,佢有賣其他野,D燈泡仔就吊係度。希望你搵到。

很有用的資料!!!!
Architecture的愛好者, 但始終最愛的都是 sculpture moc
我的facebook專頁: https://www.facebook.com/skmoc

好靚呀!!

發新話題