發新話題

[分享] 42009同42008入手了~~~(更新家庭成員)

回復 40# 的帖子

Edu set有冇興趣?3500 for1

引用:
原帖由 a4victorwong32 於 2013-9-1 03:00 發表 Edu set有冇興趣?3500 for1
PM左俾你

引用:
原帖由 royleung826 於 2013-9-1 00:40 發表 Parts listhttp://rebrickable.com/mocs/jurgen/ultimate-42009
如果有人搞代辦購買 42009 set 以外所需全套散件就好了...

引用:
原帖由 sean 於 2013-9-2 00:17 發表
如果有人搞代辦購買 42009 set 以外所需全套散件就好了...
買 lego 散件 1 定會貴過整套買

係黃色32184難搵姐,其他都唔難

引用:
原帖由 royleung826 於 2013-9-1 00:44 發表 我係砌完先睇到Full RC,部42009又唔想拆,因為我個仔唔識用remote,部新車佢又成日玩........遲D睇下買多部定折拆左佢
我琴晚終於改晒 FULL RC.....改既時間重耐過砌部42009
因為只有外觀是一樣, 入面完全唔同可以講係complete redesign........你一定要拆晒成部42009......同理佢太多power functions...
power functions 既零件貴過部42009

引用:
原帖由 terenshi 於 2013-9-2 10:36 發表

我琴晚終於改晒 FULL RC.....改既時間重耐過砌部42009
因為只有外觀是一樣, 入面完全唔同可以講係complete redesign........你一定要拆晒成部42009......同理佢太多power functions...
power functions 既零件貴 ...
師兄勁呀...

引用:
原帖由 legon 於 2013-9-2 02:54 發表
買 lego 散件 1 定會貴過整套買
認同! 所以係改都只係想執所需 extra 散件去改...

引用:
原帖由 terenshi 於 2013-9-2 10:36 發表
power functions 既零件貴 ...
利害!
早知搵師兄你執多套件啦!

引用:
原帖由 sean 於 2013-9-2 11:28 發表 利害!早知搵師兄你執多套件啦!
有玩開Technic呢D件應該都會有

我就係見到要拆散晒我先唔想攪,拆仲辛苦過砌,買多部改好過.......

發新話題