發新話題

<城堡大戰>約戰留言板

有無人 得閒玩玩?
時間: 今個星期六 (2007-01-06) 下午
地點: 九龍塘 城市大學 飯堂

地點特色: 台面大, 無人趕客, 無強迫飲食, 但有飲食賣.
但人數不可太多...6-8人還可以

引用:
原帖由 尼奧 於 2007-1-4 10:22 發表

富明街2號寶明大廈2樓f室,

唔...單數...等我幫你地變雙數
你去過?:o
咁預埋你..

o個度近邊樹o架?

回復 #42 macchow 的帖子

我聽日book左桌子開局

大家7:00左右係sogo門口等

chris唔來ar要考試, amen可能來....hinting失埋蹤tim:(

引用:
原帖由 hopeso009 於 2007-1-4 12:27 發表
有無人 得閒玩玩?
時間: 今個星期六 (2007-01-06) 下午
地點: 九龍塘 城市大學 飯堂

地點特色: 台面大, 無人趕客, 無強迫飲食, 但有飲食賣.
但人數不可太多...6-8人還可以 ...
唔...好吸引咁...不過星期5去完, 星期六再去既話...會死得好慘...

大學飯堂...好懷念...每個星期六都有嗎?

引用:
原帖由 macchow 於 2007-1-4 13:44 發表

你去過?:o
咁預埋你..

o個度近邊樹o架?
係我公司附近

好近時代廣場同利舞臺

引用:
原帖由 尼奧 於 2007-1-5 01:30 發表

唔...好吸引咁...不過星期5去完, 星期六再去既話...會死得好慘...

大學飯堂...好懷念...每個星期六都有嗎?
可惜我今天來不了(極度手痕中:( )
不過話說回來, 如果每個星期六都有, 都幾正
你讀city?:o

好, 我又再約

1. 日期: 2007年1月12日
2. 地點: mk 某cafe (今次要mk喇, 我要去交收)
3. cost限制: 2000
4. 其他限制: 有少少情景最好!

引用:
原帖由 macchow 於 2007-1-7 04:23 PM 發表
好, 我又再約

1. 日期: 2007年1月12日
2. 地點: mk 某cafe (今次要mk喇, 我要去交收)
3. cost限制: 2000
4. 其他限制: 無特別限制!
我JOIN~  不過我又係遲少少...星期5會忙少少

引用:
原帖由 安東尼.安 於 2007-1-7 16:23 發表

我JOIN~  不過我又係遲少少...星期5會忙少少
ok!

加埋!睇你地打左兩次自己冇得去而十分冇癮!

發新話題