發新話題

Lego 報告: 7140 x-wing 終於入手(已加入編號及主題目錄)

本主題被作者加入到個人文集中
我問緊!!
咁個shipping cost都要由 seller決定
佢覆我之後, 我pm 你啦, ok??

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2007-1-22 00:40 發表
我問緊!!
咁個shipping cost都要由 seller決定
佢覆我之後, 我pm 你啦, ok??
ok ! pm 傾.

引用:
原帖由 Ricky077 於 2007-1-22 00:43 發表

要留意一點la  標USD 64一盒  但postage及包裝費收你 USD  20-30  ga

例子  某兄Group order 7655 la 五盒約 USD 50左右la  但Postage收你 USD 3X wor
多謝提點 !

引用:
原帖由 Ricky077 於 2007-1-22 00:43 發表

要留意一點la  標USD 64一盒  但postage及包裝費收你 USD  20-30  ga

例子  某兄Group order 7655 la 五盒約 USD 50左右la  但Postage收你 USD 3X wor
係呀, 所以都係要睇埋個shipping先
有d ebay bidder會因為bid價平咗, 加你運費這些小動作, 所以都係問咗個運費先決定!!!

引用:
原帖由 dogjumpjump 於 2007-1-22 00:10 發表
都無用啦... lego.com我訂唔到...

真係想儲齊幾個version d xwing, 欠6212
想問 xwing 有幾多個 version?
6212那隻是不是同之前出那一款是一樣的(就是有yoda, 及有草在xwing上的那款.)?

引用:

同埋5盒7655要成USD50運費, 都好似貴咗d

比我我會叫佢拆d盒, 開扁晒佢, 運埋所有嘢寄air mail parcel過來,
果度1kg都無, 最多咪都係USD20

引用:
原帖由 Philipcyh 於 2007-1-22 00:55 發表

想問 xwing 有幾多個 version?
6212那隻是不是同之前出那一款是一樣的(就是有yoda, 及有草在xwing上的那款.)?
我估4502都係多幾條草咁上下, 無乜分別...

多咗yoda間屋同埋luke 着小背心咁...

回復 #25 dogjumpjump 的帖子

你個 post 入面塊底板係邊到賣 ?

發新話題