發新話題

【同志會™】同盟區

star又多左好多兵....個個入同志會都多左兵,真神奇~~

同意最衰Ball大大 ,成日挑剔我d磚,講個秘密你地聽....之前聖殿拎去人仔倉聚會,我驚會俾Ball大大當場挑剔我d磚黃呀,唔夠白,所以之前一晚,我特登係白燈下面檢查d磚,一發現有懷疑變黃o既磚,就即刻換,好似拆左個城再起番咁......結果都係俾佢當場挑剔我d磚黃呀,唔夠白.....

最衰Ball大大:@

軍備? 都係W大大衰...

係佢令我要統一所有士兵既裝朿同...要有一盾一兵器的~

最衰W大大:@

PS:講真架,好耐之前睇完WING WING D相之後就覺得一定耍有整齊的士兵啦~~

k大大

而家諗返D磚黃係好事來架~~

會增加一種殘舊美係個城入面架~~

雲大教室(攞A,無難度)
第一堂:騎馬射箭
第二堂:高山流水
第三堂:BB戰士

你終於都明白我一路提倡的殘舊美了~~~~~

引用:
原帖由 KelvinChung 於 2006-4-26 01:24 AM 發表
無法啦~Ball大大係同志會嘅美術大師,如果唔係有佢,我地都唔會有咁高嘅要求啦~~~~
  obi.com

Ball大大係勁,聽過名就知啦~~~~

最衰都係ball大大...
因為有佢..
令我有所故忌...
怕有咩優勢就會將ball 大大引出戰場....
令我飛躍不起來....  

引用:
原帖由 KelvinChung 於 2006-4-26 01:24 發表
你好似等左好耐,我先明白咁~~

雲大大~~

你唔使故忌我~~

你尊心對付 kg 大大 得架啦~~

ps:今日係咪都出post,令我多左好多post啦~~
雲大教室(攞A,無難度)
第一堂:騎馬射箭
第二堂:高山流水
第三堂:BB戰士

引用:
原帖由 ballchoi 於 2006-4-26 02:02 發表

你好似等左好耐,我先明白咁~~

雲大大~~

你唔使故忌我~~

你尊心對付 kg 大大 得架啦~~

ps:今日係咪都出post,令我多左好多post啦~~
唔係啵..
如果有奇蹟..
我有d嬴面既話...
你唔出又講唔過去啵... (雖然同中六合彩機會差唔多...)  

好嘢有波睇~~

obi.com

個波同人仔咁型o既,真係lego出架?﹝我最多係玩castle,其他line真係唔係好熟,見諒

你部相機幾好喎,影到d野幾精細,尤其係地板上的塵,一粒一粒睇到晒~正

發新話題