發新話題

【同志會™】同盟區

唔係好慣添,個新討論區~

星星 好正呀~

不過由於要LOGIN先睇到D文章~

所以我感覺上好似勁多人ONLINE咁~~

你地個同志LOGO改到好細呀~~

但我整唔到簽名呀

加呢個[ img ]         同呢個   [ /img ]
引用:
原帖由 sdu45 於 2006-4-22 12:07 AM 發表
但我整唔到簽名呀
  obi.com

得唔得呢??

得左~
雲大教室(攞A,無難度)
第一堂:騎馬射箭
第二堂:高山流水
第三堂:BB戰士

引用:
原帖由 ballchoi 於 2006-4-22 12:16 AM 發表
得唔得呢??

得左~
個盟徽變咗咁細有啲...................怪怪
  obi.com

引用:
原帖由 Obi-Wan 於 2006-4-22 00:09 發表
加呢個         同呢個   

thanks,ok la.....but very big tim....

引用:
原帖由 sdu45 於 2006-4-22 12:36 AM 發表

thanks,ok la.....but very big tim....
而家只可以用呢個
  obi.com

不如我地以後出完post,自己post番個舊簽名......唔係好慣而家

Discuz!
--------------------------------------------------------------------------------------

.....哈哈....

引用:
原帖由 sbox 於 2006-4-21 16:47 發表
請各位不要在這兒聊天, 這區是同盟區 , 可pm其他會員傾談。
有關新討論區的問題, 可到<人仔倉資訊>發問。謝謝!
??
我都唔明
唯有pm問sbox點解會出啦...

引用:
原帖由 KelvinChung 於 2006-4-22 01:26 AM 發表
不如我地以後出完post,自己post番個舊簽名......唔係好慣而家

Discuz!
--------------------- ...
嘩~靚仔晒
  obi.com

發新話題